Посета директора канцеларије UNICEF-а за Србију

„ЗАДОВОЉСТВО МИ ЈЕ ШТО САМ ДАНАС СА ВАМА, ЈЕР ВИ СТЕ ПОБЕДНИЦИ, А ЧОВЕК У ДРУШТВУ ПОБЕДНИКА СЕ ОСЕЋА УСПЕШНИМ И ДОБРО ИЗГЛЕДА.“

Ово су речи директора канцеларије UNICEF-а за Србију, господина Michela Saint Lot, који је 10. децембра посетио Центар за социјални рад Града Новог Сада. Намењене су директору, господину Ненаду Драшковићу, који је својим значајним доприносом заслужан за наш успех, те члановима Интерсекторског тима за заштиту деце од злостављања и занемаривања.
Сусретом представника институција који чине мрежу заштите деце од злостављања у локалној заједници, је обележено годину дана од потписивања Споразума о међусекторској сарадњи и Међународни дан људских права, који је био повод за посету представника UNICEF-а.
Задовољство нам је што резултате заједничких напора у заштити деце и породице од насиља у нашем граду чују и други, и када од нас желе да уче.  Врата Центра за социјални рад Града Новог Сада, као „Ресурсног Центра“, су отворена за будућу сарадњу са свим заинтересованим организацијама и појединцима.