Новогодишње активности

Новогодишња представа

Дана 23. 12. 2014. године у Великој сали Културног центра Новог Сада одиграли смо новогодишњу представу „ Из Ја града у Ти град“ за децу Дневног боравка деце и омладине са поремећајима у друштвеном понашању, децу из прихватилишта Сигурне куће, као и децу из хранитељских породица са територије Новог Сада. Представа је одиграна пред препуном салом, а након представе деци је Деда Мраз поделио новогодишње пакетиће које су обезбедили наши пријатељи из ЈП „Војводинашуме“.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA   SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Гостовање Предшколске установе „Маштоленд“ и часописа „Машталица“

У гостима Центру за социјални рад Града Новог Сада су били представници Предшколске установе „Маштоленд“ и часописа „Машталица“ који су за децу Дневног боравка и Сигурне дечије куће извели представу „Пепељуга“. Деца су била одушевљена, сви смо уживали и лепо се забављали, а након представе гости су поделили новогодишње пакетиће које су спремили родитељи деце из вртића „Маштоленд“.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Одлазак на клизање и у пицерију са ЈП “ВОЈВОДИНАШУМЕ“

Дана 24. 12. 2014. године наши пријатељи-донатори из ЈП „Војводинашуме“ су омогућили клизање на Спенсу за децу Дневног боравка деце и омладине са поремећајима у друштвеном понашању. Многа наша деца никада нису била на клизању и овом приликом су могли да науче ову лепу вештину и добро се забаве. Након клизања ЈП „Војводинашуме“ су нашој деци омогућили одлазак у пицерију где смо лепо ручали и дружили се.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA