Гостовање Дневног боравка у Темерину

 

Дана 09. 12. 2014. године деца корисници Дневног боравка деце и омладине са поремећајима у друштвеном понашању су у сарадњи са Културним центром Новог Сада одиграла представу „Мали принц“ у Дневном центру за децу и родитеље у Темерину.

Дневни центар за децу и младе са сметњама у развоју ради од 2012. године и намењен је заинтересованој деци и младима, узраста од 6 до 27 година, без обзира на врсту ометености.

Представа „Мали принц“ је прихваћена са одушевљењем од стране публике, а дружење у центру након извођења је било веома лепо. Том приликом смо позвали колеге и децу из Темерина да нам, првом приликом, буду гости у Новом Саду.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

 

Дана 10. 12. 2014. године деца Дневног боравка су одиграла представу „Мали принц“ пред пуном салом. Деца су била одушевљена нашом представом и препуна позитивних утисака. Према речима васпитачица и наставника ово им је била најбоља представа коју су гледали, а иначе једном месечно иду на разне позоришне представе. Том приликом, договорено је да се сарадња настави и у будућности, а најављена је и њихова посета Дневном боравку и донација слаткиша за нашу децу.