Grad Novi Sad socijalno odgovorna zajednica – perspektive razvoja

Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu i Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada organizovali su konferenciju „Grad Novi Sad socijalno odgovorna zajednica – perspektive razvoja“ koja je održana 10. decembra 2021. godine u Velikoj sali Skupštine grada Novog Sada.

Cilj konferencije „Grad Novi Sad socijalno odgovorna zajednica – perspektive razvoja“ bio je predstavljanje rezultata monitoringa i evaluacije programa i usluga koje realizuju ustanove i udruženja građana u oblasti socijalne zaštite, koji je realizovao Pokrajinski zavod za socijalnu zaštitu tokom 2021. godine.

Kroz programe monitoringa i evaluacije sagledan je rad pružalaca usluga i udruženja građana, stepen i kvalitet realizacije programskih aktivnosti, identifikovani su izazovi i primeri dobre prakse, održivost programa, perspektive daljeg razvoja i formulisane preporuke za unapređenje kvaliteta usluga i programa u oblasti socijalne zaštite.

Ispred usluge Svratište za decu i mlade Grada Novog Sada učestvovao je koordinator usluge, Nikola Jovanovic, koji je prezentovao uslugu Svratišta za decu i mlade Grada Novog Sada.